Evalırken mağdur olmayın

13.02.2020

12 yıllık tecrübemiz ile Osmaniye'de her yıl ciddi anlamda mağduriyetlik yaşayan kişilere denk geldik. ALICI diye nitelendirdiğimiz kişilerden kimileri tapusunu alamamış, kimileri yanlış tapu almış, kimileri ise evini teslim alamamıştır. SATICI diye nitelendirdiğimiz kişiler ise sahibinden olarak kendisi satmayı tercih ettiği için ya parasını tahsil edememiş ya da tapu işlemlerini sağlıklı bir şekilde sonuçlandıramamıştır.

Temelden alınan dairelerden tutun bitmiş hazır dairelere kadar işi sağlam bir şekilde sonuçlandırmak kolay değil. Hele tecrübeniz yok ise mağdur olmaya en büyük adaysınız demektir. Özellikle SATICI olanlar şunu çok iyi bilmelidirler ki dolandırıcıların en çok tercih ettiği kişiler sahibinden olanlardır.

Profesyonel, dürüst bir gayrimenkul danışmanı ile hareket etmek size avantajlar sağlayacaktır. Dürüst bir danışman tecrübesi ile alacağınız dairenin pazarlığını sizden daha iyi yapacaktır.

Tapu devir işlemleri ve pazarlık aşaması düşünüldüğü kadar kolay durumlar olmayıp çok hassas aynı zamanda en ufak bir açık ciddi yaralara sebep olabilir.

TOKUR EMLAK olarak Osmaniye Emlak sektöründe yüzlerce aileyi sorunsuz bir şekilde EV sahibi yaptık. Osmaniye'de Satılık Daire si olan sahibinden lerin işlerini sorunsuz bir şekilde hallettik. Amacımız Osmaniye'de mağduriyetliği tamamıyla ortadan kaldırmaktır. 
 

Gayrimenkul alım veya satım işleminizi bizden yapmamış olabilirsiniz. Tecrübemiz ile tapu satış işlemlerinizin takibini uzman danışmanlarımız ile birlikte yapabilirsiniz.

"KİMSE MAĞDUR OLMASIN"


Murat TOKUR

 

 

 

 

 

Bu yazı 1278 kez okundu Tüm Blog Yazıları