Osmaniye Kişioğlu Plaza Satış ve Kiralamaya Çıktı

08.12.2019

OSMANİYE KİŞİOĞLU PLAZA

Osmaniye Kişioğlu Plaza Lüks Ofisler TOKUR EMLAK tarafından satış ve kiralamaya çıkartıldı.

AYSANLAR İNŞAAT tarafından tamamlanan proje Osmaniye Merkez, İstiklal Mahallesi Belediye binası karşısı, Cevdet Sunay Caddesi üzeri, çarşı merkezindedir.


İşmerkezinin yapımında temelde 130 adet fore kazık, 45 adet ankraj kullanılmıştır. Ayrıca ruhsat aşamasında 5 kata göre düşünülmüş ise de 10 kata göre statik hesap yapılarak bina deprem ve olası afetlere karşı donanımlı olarak 5 kat yapılmıştır (100 ton demir fark etmiştir).
Kişioğlu İşmerkezinde 11 adet işyeri, 69 adet ofis, 3 adet dubleks büro vardır. Dubleks ofislerden bir tanesi 750m2 diğer iki tanesi ise 375m2 olarak projelendirilmiştir. 

İş Merkezi  -1 ve -2 OTOPARK olarak kullanılmaktadır. 130 araç kapasitelidir. 3 adet asansör bulunmakta ve bu asansörler -2 ve -1 katlarından başlayıp çatı katına kadar çift yönlü gidiş geliş yük ve yolcu kapasitelidir.

İş Merkezinde olası yangın için 800 adet yangın muhbiri döşenmiş, bunlardan hangi bağımsız bölümde patlama olmuş ise o bağımsız bölüme otomatik olarak asma tavandan yangın söndürme sprintleri mevcuttur. Bu amaçla aşağıda 110 tonluk su tankı hazır ve dolu vaziyette beklemektedir.

Binadaki tüm bağımsız bölümlerin mutfak, lavabo ve WC’leri vardır.
Müşteriler için ortak alanda erkek ve kadınlar için ayrı ayrı WC, Lavabo ve Mescit vardır.

Güvenlik kameraları ile binanın giriş ve çıkışları, koridorları, ortak alanları ve çevresi donatılmış ve yönetim odasındaki kameralar tarafından kontrol edilmektedir.

Şehrin çarşısı olarak bilinen en merkezi yerindedir.

Yakın çevresinde 14-15 tane banka (karşısında OSMANİYE Finansbank aynı cadde üzerinde Osmaniye Kuveyttürk, OSMANİYE Akbank, yine yakın çevresinde OSMANİYE Ziraat bankası, OSMANİYE Garanti bankası, OSMANİYE Anadolu bankası, OSMANİYE Şekerbank, OSMANİYE Yapı Kredi Bankası, OSMANİYE Ing bank, 2 tane OSMANİYE  İş bankası, OSMANİYE Türkiye Finans,  OSMANİYE Albaraka, OSMANİYE Vakıfbank, OSMANİYE Halk bankası, OSMANİYE Vakıf Katılım Bankası gibi.)

İş Merkezi Atatürk Caddesi Cumhuriyet Meydanı ile Musa Şahin Bulvarı Yeni Belediye Hizmet binası arasında 2 yol cephelidir.
Osmaniye'nin en prestijli, en donanımlı, en kaliteli diyeceğimiz bir binadır.

11 adet Asma katlı dükkan, mağaza birbirine bitişik olup HEPSİ BİRDEN veya AYRI AYRI kiralık işyeri olarak verilecektir.
   
Osmaniye Kişioğlu Plaza, kurumsal emlak Ofisi TOKUR iş birliği ile satış ve kiralamaya sunulmuştur.

Sizde prestijli, kendinizi özel hissedecek iş merkezinde bulunmak istiyorsanız, geç kalmadan TOKUR EMLAK OFİSİ ile iletişime geçip, erken indirimlerden faydalanın, en güzel kat ve cepheye sahip olun.

Bu yazı 2756 kez okundu Tüm Blog Yazıları