Güvenli Kiralama

30.08.2023

Güvenli Kiralama

Hukuk departmanımız, mülklerinizi ve haklarınızı koruma altına alan kişiye özel sözleşmeler hazırlar. Biz de hak kaybına uğrama riskinizi minimize edecek şekilde kiralama işlemini gerçekleştiririz.

Vergi Takibi ve Ödenmesi 

Mülklerinizin emlak vergileri tarafımızca takip edilip sizin adınıza yasal süresi içerisinde ödenmektedir.

Teminat ve Güvenli Tahliye

Mülkünüzün tahliyesi söz konusu olduğunda sorunsuz ve sıkıntısız bir tahliye süreci için süreç hukuk departmanımız aracılığı ile takip edilmektedir. Mülkünüzün zarar görmesi durumunda hukuksal yollar ile bir sonuç elde edilir.

Kira Tahsilatı ve Takibi

Mülkünüzdeki kiracının gününde ve vaktinde ödemelerini gerçekleştirmesi hususunda danışmanınız kiracı ile gerekli görüşmeleri sağlayarak kira tahsilatı işlemini gerçekleştirir.

Hukuki Danışmanlık ve Avukat Desteği

Tokur tarafından takibi yapılan mülklerde tüm hukuki süreç hukuk departmanımız ve avukatlarımız tarafından takip edilmekte, anında ve yerinde müdahale edilmek suretiyle hak kayıplarının önüne geçilmektedir.

Güncel Kira Bedel Tespiti

Kirada olan ya da gelir elde etme amacı ile kiraya vermek istediğiniz mülkün değerini tespit edemediğiniz durumlarda “Kira Ekspertiz Raporu” ile mülkünüzün kira bedeli ortaya çıkmaktadır. Yapısı, konumu ve diğer özelliklerine göre SPK Lisanslı değerleme uzmanlarımız tarafından hazırlanan “Kira Ekspertiz Raporu” sonucunda mülkünüzün gerçek değerini öğrenebilirsiniz.

Satış ve Kiralama Hizmetleri

Kiralamak ya da satmak istediğiniz mülklerin tamamını şeffaf, güvenilir ve değerinde bir bedelde geniş yatırımcı portföyü ile kısa sürede gerçekleştirir.

Dask ve Sigorta Hizmetleri

Talep etmeniz halinde mülkünüzün Dask ve konut sigortası Tokur güvencesiyle düzenli ve en uygun fiyat ile yaptırılmaktadır.

Tadilat ve Bakım Hizmetleri

Tokur portföyündeki mülkünüzün bakım ve tadilat gerektirmesi halinde mülk sahibinin onayı ile çözüm ortaklarımız tarafından en hesaplı ve hızlı yoldan bakım ve tadilat işlemleri gerçekleştirilir.

 

Bu yazı 298 kez okundu Tüm Blog Yazıları